Voor de zevende keer op rij worden op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015 in Elst (Gelderland) de Grote Internationale Modelbouwdagen georganiseerd. Dit evenement, dat één keer in de twee jaar georganiseerd wordt, trok in 2013 maar liefst méér dan 125.000 bezoekers naar Elst in de Betuwe. Ofschoon het weer af en toe te wensen overliet, waren de bezoekers laaiend enthousiast over de indrukwekkende presentaties van alles wat op modelbouwgebied te vinden was. Dat maakte het tot een fantastische happening.

Ook dit jaar staat dit evenement op de agenda. Op een gebied van maar liefst 4 km2 vinden demonstraties plaats van alle mogelijke takken van de modelbouw, kunt u genieten van diverse shows en presenteren diverse ondernemers op industriepark De AAM hun producten. Bovendien kunnen kinderen bij de meeste attracties zélf actief aan de slag. Met vliegshows, off-roadauto’s, speedboten, modelspoorbanen, een hovercraft en meer.

U kunt het beste met het openbaar vervoer komen. Tijdens deze Internationale Modelbouwdagen rijden er doorlopend gratis pendelbussen over de Industrieweg Oost. Entree is gratis.

Bron: parklingezegen.nl