Driften met auto’s op schaal 1 : 10

Driften is met gladde banden op een gladde ondergrond een manier vinden om toch grip te creëren en op een gecontroleerde manier door de bochten te glijden, te driften. De controle en het gevoel dat je met je auto hebt is alles. Door je auto zo af te stellen kun je bepalen hoe het aanvoelt om gecontroleerde en optimale grip te bereiken en met je auto zo snel mogelijk door een bocht te driften. Los daarvan is het natuurlijk prachtig om jouw auto zo te stijlen zoals jij dat graag ziet.

Tijdens deze dagen wordt het driften verzorgd door Dutch Drift Friends en Drift Arena Geldermalsen, we hopen op mooie dagen en een mooie demo te geven.

Wil je meer informatie of onze banen/circuits eens bezoeken? Natuurlijk kan dat. Kom kijken want kijken kost niets. Heb je echter een keer gereden dan zul je direct besmet raken door het drift-virus. Het rijden vindt plaats onder een prima sfeer en over ervaring opdoen het volgende: onze ervaren rijders geven uitleg en helpen je graag. Info kun je vinden op onze Facebooksite en/of bezoek onze pagina.

Ons circuit is te vinden in Geldermalsen aan de Rijstraat 51.

Ons team bestaat uit de volgende leden:
Xander, Twan, Merlin, Richard, Maikel, Sander, Wesley, Daan C, Dennis, Erwin, Cardo en Robert.

Kom ons team versterken! Wordt ook lid! Het kost helemaal niets. Wel is het leuk als je een bijpassende body maakt.

Hieronder enkele foto’s van de bijzondere auto’s.